keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Kollaaseja!

Kävin tammikuussa pikkusiskoni Ilona luokassa vetämässä muutaman kuvis tunnin. Oppilaat olivat 2. luokalla. Heidän tehtävänään oli leikellä lehdistä kuvia joista he tykkäävät ja joista he eivät tykkää. Molemmista koottiin sitten A3 paperille kollaasi.

Olen perustamassa omaa yritystä, jonka kohde ryhmä oli lapset ja lapsenmieliset. Pienestä kourallisesta 8 vuotiaista, oli minulle siis suuri apu. Heidän kollaaseista voin nyt hakea oikean laista värimaailmaa, tai inspiraatiota printti suunnitelmiini.

Eilen illalla leikkelin sitten 8 vuotiaiden tykkään kollaasit palasiksi. Ajattelin koota niistä aihe kohtaiset kollaasit. Niin monella oli saman tyyppisiä juttuja. HElpompi säilöä 10 A5 kokoista kollaasia kuin 20 kappaletta A3 kokoista.. Eiköhän kurkata mistä ne lapset sitten tykkäsivät!



Suurimman suosion sai erilaiset herkut! Pieniä herkkusuita koko luokka täynnä..



Eläimiä löytyi myös jokaisesta kollaasista!



Monilla oli myös erilaisia rahojen kuvia, sekä matkustelusta..



Selvä jako oli tässä kohtaa. Pojat tykkäsivät musiikista ja elektroniikasta, toki poikkeuksiakin löytyi. Tytöt taas tykkäsivät koruista ja olla tyttöjä!



Vaikka aikuisten huulipuniakin oli kollaaseissa, mukaan mahtui vielä kuitenkin pehmonalle ja muut lelut. Lukemisesta tykkäsi myös valta osa lapsosista. Tunnelmallisesta valosta ja kynttilöistä tykkäsivät monet tytöt..



Muutama sisustuksellinenkin kuva löytyi kollaaseista. Aika värikkäältä menolta vaikuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti