tiistai 9. helmikuuta 2010

Häseltämistä..

Häsellys päivä ollut tänään. Illalla on koululla vanhempain ilta yhdeksäs luokkalaisten vanhemmille. Kaikki opettajat vain siivoaa, tai yrittää nakittaa siivoamaan. Jonnekin kun leiriytyy ja yrittää tehdä hommia niin saa häädön. Noh, onneksi sentään jotain saanut tehtyä. Päivä tavoite oli saada seulat valmiiksi t-paita printtejä varten, mutta se sitten jäi. Ei saanut kalvoja tulostettua, kun pitää iltaa varten tulostella jotain julisteita. Torstaina siis täysi höyry päälle ja kotiin ei lähdetä ennen kuin seulat ovat valmiit!

Pohdiskelin tuota opinnäytetyötäni eilen illalla ennen nukahtamista. Halusin kokeilla miltä näyttää jos kuvion ompelee vapaasti, itse konetta ohjaillen, kankaalle. Kivahan siitä tuli ja tein itselleni kangaskassin.





Ihan ylpeä olen lopputuloksesta. Hauskempi se olisi jos olis musta tai valkoinen pohjakangas, johon erivärisillä langoilla ompelisin tuon herran. Hahmoja on suunniteltu jo paljon muitakin, mutta niitä paljastan myöhemmin.

Ystävän synttärilahjakin tuli valmiiksi, muutaman kommelluksen jälkeen. Olen oikein tyytyväinen aikaan saannokseeni. Paras palkinto oli ystävän onnellinen ja lämmin halaus. Sydäntä lämmitti suuresti hymy, joka levisi hänen kasvoilleen löydettyään jätesäkin uumenista sydämen mallisen rahin.





Rahin ostin muutamalla eurolla kirpparilta. Se oli todella hyvässä kunnossa sisältä, joten siihen ei tarvinnut muuta kuin vaihtaa uudet kankaat. Sisustustekstiiliartesaani opiskelija, kun olen oli helppo suunnitella päällikankaat itse. Halusin käyttää siihen ystäväni suunnittelemia kuoseja. Painoin kahta hänen kuosiaan päällekkäin, jotta vaikutelma olisi monipuolisempi. Yksilöllinen siitä tuli. Toista samanlaista ei tulla tähän maailmaan tekemään. Se oli rakkaudella hänelle tehty!

4 kommenttia: