sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Paniikki!

Nyt se alkaa! Tai siis huomenna! Opinnäytetyö! Pitäis olla viisas ja hyvä. Olla täydellinen ja tehdä jotain upeaa! Onko musta siihen?



Tuntuu et oon ihan lukossa eikä mistään tule mitään! Ajattelin ottaa uuden näkökannan asiaan. Unohtaa täksi viikoksi että mulla on vain kuusi viikkoa aikaa tehdä se joku täydellinen tuotos! Päätin et otan aikaa suunnittelulle oikein kunnolla ja uppoudun siihen. Jätän Salon loppuviikoksi ja suuntaan pääkaupunki seudulle! Aion mennä lentokentälle kahville, sinne kansainvälisen tunnelman pariin. Ilmassa on pientä jännitystä.. Toinen paikka minne suuntaan on Kiasma. Siellä on upeita värejä. Kävin siellä keskiviikkona ja inspiroidun suuresti niistä väreistä! Otan siis lehtiön mukaan ja menen sinne muutamaksi tunniksi istuskelemaan..



Suunnittelu on ollut mulle aina vaikeaa! Siksi aion avata uuden oven elämässäni ja panostaa täydellä teholla suunnitteluun, jotta se jokin täydellinen syntyisi!



Ei muuta kuin tyrskyjä päin. Ei sitä mitään saa jollei annakaan! Paras sanonta mitä olen kuullut on "Rakkaus on kuin yritystoimintaa, saat juuri sen verran kuin olet valmis antamaan". Mielestäni tätä voi soveltaa kaikkeen mahdolliseen, niin tähän suunnitteluunkin!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä sinä onnistut! ja muista, ettei tarvitse olla täydellinen, riittää kun suunnitelma ja toteutus on hyvä ja siinä on joku oma idea:o)Suunnittelu on muillekin vaikeaa - jopa jo valmiille ammattilaisille, mutta koko ajan siinä kehittyy. Älä jää odottamaan sitä täydellistä ideaa, vaan aloita jostakin, siitä sitten kyllä aivot käynnistyy... t. Mekku

    VastaaPoista
  2. Aloitankin jostain, lopputuloksen tulee olla täydellinen mun silmään! (:

    VastaaPoista